خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سايپا گفت: از اتفاقاتي كه در بازي با استقلال افتاد متاسف شدم و معتقدم حركت تماشاگران استقلال زشت و ناپسند بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد سجادي در خصوص صحبت هايي كه امير عابديني عليه اين تيم مطرح كرده بود اظهار داشت: ثابت كرديم كه كسي در تيم ما كم كاري نمي كند؛ اينكه مي گويند ما به بعضي از تيم ها رفاقتي باختيم را قبول ندارم و بعضي ها نبايد اين صحبت ها را مطرح مي كردند. معتقدم در فوتبال فراز و نشيب وجود دارد و اين مسئله جزو طبيعت اين ورزش است. اما اتفاقات ديگري رخ داد كه باعث تاسف من شد.
وي تصريح كرد: در بازي امروز شيطنتهايي از طريق اسكوربورد آزادي آنجام شد كه اين مسئله باعث به وجود آمدن جو بدي براي تماشاگران بود. دوستاني كه دوست دارند در فوتبال ما فرهنگ سازي شود بايد خيلي از مسائل را رعايت كنند.
سجادي در خصوص اينكه آيا جو به وجود آمده در استاديوم در پنالتي كه قهرماني براي استقلال گرفت موثر بود يا خير گفت: اين هم مي تواند بخشي از طبيعت فوتبال باشد. اما تاسف دوم بنده اين است كه ما از سرمربي تيم ملي كشورمان اين گونه استقبال مي كنيم. قرار است تماشاگران استقلال چند روز ديگر همين مربي را همراه با تيم ملي در ديدار هاي مقدماتي جام جهاني تشويق كنند. اعتقاد دارم كاري كه آنها امروز در خصوص مايلي كهن انجام دادند بسيار زشت و ناپسند بود.
مديرعامل باشگاه سايپا در خصوص بحث دو شغله ها در ورزش و احتمال جايگزيني يك مربي ديگر به جاي مايلي كهن در سايپا عنوان كرد: اين بستگي به مذاكرات ما با فدراسيون فوتبال دارد. ما هر جاي كه لازم بدانيم تيم ملي نياز به تمركز دارد آقاي مايلي كهن را در اختيار فوتبال ملي مان قرار مي دهيم تا بتواند به بهترين شكل براي تيم ملي تصميم گيري كند.
سجادي در خصوص شايعه كنار گيري علي دايي از هيات مديره سايپا و اضافه شدن لوكا بوناچيچ و يا فرهاد كاظمي به كادر فني اين تيم گفت: اينها شايعاتي است كه همه مي دانند از كجا بيرون مي آيد. بعضي از روزنامه ها اين شايعات را درست كردند كه قرار بوناچيچ سرمربي سايپا شود. اما خالصانه مي گويم تا به امروز مذاكره اي در خصوص جايگزيني مربيان ديگر در سايپا به كسي انجام نداده ايم. اما اين حق را داريم كه زمان را از دست نداده و براي سرمربيگري سايپا نفراتي را انتخاب كنيم.
وي ادامه داد: كناره گيري علي دايي از هيات مديره سايپا صحت ندارد و ايشان همچنان در كنار ما خواهد بود.







پاسخ با نقل قول

Bookmarks